Dank je wel lieve Shanna voor de geweldige healingmassage. Een aanrader voor iedereen. Gouden handen en een geweldige ervaring. Ga vooral door met je missie, je gave, je enthousiasme en zoveel meer. Een mooi mens, een mooie ziel, die deze wereld een stukje mooier maakt...


Katja De Smet

de massage is zalig en na enkele behandelingen ben ik beter in balans en geen stress meer.


Wendy Huysmans

Aanrader , heb het ook ervaren en idd nog dagen erna van genoten.


Rudiger Andries

Ik had al veel gehoord over de energetische healing massages van Shanna, dus ik was mega benieuwd!

En ik moet zeggen, het was echt zaaaalig!

De massage zelf heeft zo veel deugd gedaan. Tijdens de massage was ik helemaal zen, maar ik werd me ook enorm bewust van zones in mijn lichaam die meer liefde en zachtheid nodig hadden.

Ik was niet zo relaxed gearriveerd bij Shanna, maar toen ik buiten stapte was ik een en al rust. Eigenlijk een en al mezelf.

De dagen na de massage merkte ik dat mijn innerlijke drijfveer en mijn enthousiasme echt zijn aangewakkerd. Mijn energie stroomt terug hoe deze zou moeten stromen.

Ik kom met veel plezier nog terug!

Bedankt lieve Shanna!


Elien Esselens

Telkens met een overvol hoofd in beweging toekomen en met een hoofd in rust kunnen vertrekken, dat doet goed.


Sarah Perneel

Zalig gevoel. Dit kan ik wel gewoon worden.

Eigenlijk zouden we onszelf dat wekelijks moeten gunnen. #selfcare #selflove 


Hellen Van Nijverseel

Hallo ik heb iets te vertellen! Ik sukkel al jaren met migraine. Vanalles geprobeerd en niets hielp tot op een dag ik Shanna ontmoette. Ik ging voor paardencoaching, heel interessant en heeft mij ook enorm geholpen maar dan wou ik eens zo een massage en ik ben zo blij dat ik deze pracht vrouw gevonden heb. Ik heb geen last meer van mijn migrain. Ik ben een gelukkig mens. Ze is zo speciaal, echt top en een aanrader voor mensen die veel last hebben van migraine!  1 adres Shanna, top!


Katleen Loverie

Fantastische ervaring, geeft totale rust,zelfs na afloop kan je nog genieten van de warmte en ontspanning zalig gevoel. 

 

Peggy Bukszegi

Ik had enorm veel last van pijn in mijn rug. Achteraf bleek de pijn ter hoogte van mijn hart te zitten. Na de massage voelde de ruimte rond mijn hart veel lichter en ruimer en de pijn trok stilletjes aan weg. Dat wat Shanna speciaal maakt is dat ze fysieke blokkades aanpakt, maar daarbij ook de energie blokkades en mentaal-emotionele blokkades en dat maakt net dat haar therapie zo succesvol is. Bedankt Shanna


Noa Muysoms

Alweer een fenomenale massage achter de rug. Een topper qua me-time, een zen gevoel, gouden handen die de negatieve energie proberen weg te nemen en omzetten in positieve. Ik volg een pad met de hulp van Shanna en ben steeds meer overtuigd dat zij een echte gave heeft. 


Kim Vermeirssen

Net genoten van een zalige energetische massage... da's zoooooo genieten!!! Shanna heeft gouden handen! En het is zoveel meer, het doet iets met je.. benieuwd wat het de komende dagen gaat geven... 


Heidi Herregodts

De energetische healing massage is een rustgevend en ontspannende massage waarvan je wilt dat er geen einde aan komt. 😊

Je wordt bewuster van je lichaam, van je pijn en je verdriet.

Maar ook hoe je denkpatroon lichamelijke klachten kan geven (fibromyalgie).

Je ontdekt welke chakra punten geblokkeerd zijn en je herkent de klachten die hiermee samenhangen.

De blokkades worden tijdens de massage losgemaakt en je krijgt goede tips om hier nog zelf aan werken.

Sinds de healing massage slaap ik beter en heb ik minder pijn. Heb ik meer energie en denk ik positiever.

Paardencoaching is een vernieuwende en verrassende coaching in een rustige en mooie omgeving.

Aan de hand van de reactie van het paard, krijg je tips hoe je anders kan denken en omgaan met bepaalde problemen/ situaties.

Paard en coach zijn een grote hulp want vaak ben je zelf niet bewust van je blokkades, trauma's en gedrag of weet je zelf niet wat er speelt.

Beide therapieën zijn aanvullend en een aanrader.

De combinatie van beide therapieën levert niet alleen een onvergetelijke ervaring op, maar ook leerrijke inzichten en manieren om anders te denken.

Het is me duidelijk geworden dat ik minder angstig moet zijn en het verleden achter me moet laten.

Door een verandering van mijn denkpatroon heb ik minder spanning, angst, stress en pijn.

Ik heb geleerd waarom dingen gebeurd zijn en dat het nodig is om het verleden los te laten.

Ik sluit de deur van het verleden en leef NU. 👍

Meer dan de moeite waard! ⭐


Sandra Verbruggen

 

 

ik heb 2 weken geleden zo een energetische healing massage laten doen bij Shanna, en ik kan zeggen dat het aan mijn verwachtingen heeft voldaan. ik voelde zo warmte die de handen uitstraalde enorm, toen ze naar mijn rug ging (waar ik al jaar en dag pijn heb) voelde ik zo de pijn weggaan. gedurende heel de massage voelde me super ontspannen (en ik ben van nature een persoon dat zich heel moeilijk kan ontspannen). Na de massage voelde ik me verlicht en het leek of ik op wolkjes liep. ook de dagen erna bleef ik het gevoel van verlichting en relaxatie hebben. ik kan deze massage iedereen aanraden. Shanna was enorm lief en zacht. ik ga deze massage nog een paar maal laten doen.


Vicky Roeckens