A bit about me...

Daar staat hij dan! Mijn volledige naam, die ik trots en vol vertrouwen gebruik als website. 😊 Ik verstop me niet meer achter handelsnamen, ik twijfel niet meer aan mezelf. Ik weet eindelijk (of al) wat ik wil, wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik kan bereiken en wat ik waard ben.


Dit is een heel grillig, confronterend en lang pad geweest waar ik met vallen en opstaan, lachen en huilen, roepen en tieren, fluisteren en zwijgen, mezelf heb verloren en heb teruggevonden.

Op een gegeven moment kwam ik tot het besef dat het klassieke patroon van huisje-tuintje-boompje en baby op dat moment nog helemaal niet aan mij besteed was. Naar aanleiding van dit inzicht veranderde mijn leven drastisch.


Van de veilige omgeving met een liefdevolle partner, enkele huisdieren en een knusse thuis ging ik naar onzekerheid, risico’s nemen, veel twijfels, alles alleen beslissen en overal alleen voor staan. Toch heeft deze periode me gemaakt tot wie ik vandaag ben!

Ik ben Shanna Bükszegi, yoga-docente en paardencoach!

Zowel yoga als de ontelbare uren die ik tussen de paarden doorbracht hebben me geholpen mijn innerlijke kracht en balans te ontdekken. Tijdens elke opleiding en bijscholing werd ik opnieuw uitgedaagd om dieper te graven, mijn trauma’s en angsten onder ogen te zien en hiermee liefdevol om te gaan. Op deze manier ben ik als persoon gegroeid en door de vele ervaringsgerichte opleidingen kan ik nu anderen begeleiden op hun eigen, unieke traject naar rust en evenwicht.

Ik wil mensen tools aanreiken om sterker in hun schoenen te staan, de beste versie van zichzelf te worden en zo gewapend te zijn tegen alles wat het leven hen voor de voeten gooit.


Tijdens mijn eigen proces heb ik ook mijn fijngevoeligheid ontdekt. Dit maakt dat ik meer opmerk en sneller verbanden leg tijdens coaching sessies. Ik luister niet enkel naar wat je zegt, ik hoor ook wat je niet zegt. Dit is mijn sterkte die ik moeiteloos kan inzetten om mensen te begeleiden in hun proces naar een ruimer bewustzijn.